Hoe gebruik je ontharing met laser?

Definitief ontharen Rotterdam

Een schoonheidssalon heeft de mogelijkheid om u een goed gevoel over uzelf te geven. Veel mensen willen er goed uitzien, maar het ding is dat de meeste mensen niet weten hoe het te doen. De ontwerpers van de schoonheidssalon zetten alle apparatuur die nodig is door de schoonheidsspecialisten om ervoor te zorgen dat elke persoon kan goed zijn en genieten van de verwennerij ze krijgen.

Soms zijn de schoonheidsspecialisten ook opgeleid om u te leren hoe u bepaalde apparatuur moet gebruiken. Als je niet weet hoe je ze moet gebruiken, kun je ze niet goed bedienen. Dus zonder verder oponthoud, laten we eens kijken naar enkele van de meest gebruikte apparatuur door de schoonheidsspecialisten.

elemetica

elemetica omvatten gezichtscosmetica, lippenstift, blush, oogschaduw en andere cosmetica. Deze schoonheidscosmetica worden gebruikt om de kleur van uw gezicht te verbeteren en ook om uw huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon, stof, vuil, enz.

Medische cosmetica

Er zijn ook mascara’s, eyeliners en andere soorten eyeliners die worden gebruikt om uw ogen te verfraaien. Deze worden gebruikt om de wallen en de oogschaduw te verminderen wanneer u mascara gebruikt.

Fototherapie

Fototherapie is ook bekend als lichttherapie. In tegenstelling tot lasertherapie werkt het met de golflengte van het licht en wordt de intensiteit van het licht gebruikt om de huid te behandelen. U kunt worden behandeld voor het verbeteren van de pigmentatie van de huid of acne.

Sommige van de medische spa’s die fototherapie aanbieden, omvatten acne, moedervlekken, huidverzorging, verwijdering van tatoeages, piercings naast andere gezichts- en lichaamspiercings.

Lasertherapie

Lasertherapie is een van de algemeen aanvaarde methoden voor dermatologische behandeling. Licht wordt gebruikt om de melanine in de huid aan te vallen. Wanneer de huid zwaar gepigmenteerd is, kan de laser niet goed werken, wat schadelijke resultaten oplevert. Lasertherapie is een populaire methode voor huidbehandeling, hoewel ze nog niet voor iedereen beschikbaar is.

Hoe werkt Laser Therapie?

De laser zendt een sterk geconcentreerde lichtstraal uit die door de huid wordt geabsorbeerd. Zodra geabsorbeerd, begint de laser de dermis, die de buitenlaag van de huid is, te verwarmen. Deze hitte beschadigt de cel onder de epidermis. De laser vermindert dan de lichaamsproductie van collageen en elastine. Deze stoffen zijn verantwoordelijk voor de elasticiteit en stevigheid van de huid.

De laser vernietigt effectief de volumineuze haarfollikels en voorkomt dat ze teruggroeien. U hebt meer dan één sessie nodig om de gewenste resultaten te bereiken.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Een persoon moet een reeks sessies ondergaan om de gewenste resultaten te verkrijgen. Elke sessie verwijdert minder en minder haarfollikels. De haarzakjes worden gemaakt om alleen op de huidige doelfollikel aan te vallen en te vernietigen. Als de haarzakjes uitsterven, zullen ze niet meer teruggroeien.

Is laserontharing pijnlijk?

In het algemeen voelt het aan als het knappen van een elastiekje op uw huid. In het begin wordt meestal een licht prikkend gevoel gevoeld, maar dit verdwijnt vrijwel onmiddellijk. Bijwerkingen, zoals allergieën, blaarvorming of roodheid, zijn zeldzaam en verdwijnen na een paar dagen of weken.

De meeste patiënten ondervinden echter hyperpigmentatie of hypopigmentatie. Donkerder pigmenten absorberen de laserenergie en verhitten deze meer dan de lichtere pigmenten. Dit is de reden waarom laserontharing beter werkt bij donkere kleuren. Zeer lichte mensen kunnen echter toch de ongewenste effecten van laserontharing ondervinden.

Hoeveel kost het?

Laserontharing is niet goedkoop. Maar in vergelijking met de voordelen die het biedt, is het niet erg duur. Eén consult kan tot 500 dollar kosten, maar het is mogelijk een betaalbaar pakket te vinden met behandelingen voor uw hele lichaam.

Is het goed voor u?

Iedereen lijkt zijn eigen lichaamsvorm te hebben, maar ontharen werkt beter bij bepaalde lichaamsvormen. Zo werkt het bijvoorbeeld beter bij mensen met een zeer dun lichaam. Zeer dunne mensen hebben over het algemeen geen behaarde rug of borst. Maar op genetisch niveau worden sommige mensen geboren met een zeer behaard lichaam. Het is moeilijk om erachter te komen of iemand al dan niet geschikt is voor laserontharing. Haren zijn iets genetisch, dus iemand kan een garderobe vol ongewenst haar ontwikkelen. Een laserbehandeling werkt door de haarfollikel permanent te beschadigen. Daardoor kan er geen haar meer groeien.

is de behandeling veilig?

Ja, nadat de typische bijwerkingen zijn verdwenen, en slechts weinig personen hebben langdurige bijwerkingen ondervonden, kan haarlaserverwijdering wonderen verrichten. De technologie is uiterst veilig. De laserstraal maakt gebruik van nabij-infrarood licht, dat niet door de huid dringt.

vraagt

Wat zijn de hersteltijden?

Het gemiddelde aantal sessies dat nodig is om de gewenste resultaten te bereiken ligt tussen 5 en 8, maar dit kan van geval tot geval verschillen. Cliënten kunnen dezelfde dag, of de volgende dag, weer licht aan het werk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.