Hoe zich te ontdoen van de Eik voor rupsen

processierups bestrijders

De meest verwoestende plaag voor de open ruimten zijn de processierrupsen. Ze verspreiden zich zeer snel, vooral wanneer ze een slachtoffer vinden om op te kruipen. Om van hen af te komen, moet u uw omgeving met een goed insecticide besproeien en vermijden, zodat uw omgeving veilig blijft en uw huis er ook aantrekkelijk uitziet voor de mensen in de buurt.

Hoe zich te ontdoen van deze eikenpage rupsen

Zodra u uw huis binnenkomt, vindt u kleine sporen, die gemakkelijk in de haverkorrel kunnen groeien. Het is de laag onder de buitenste korst van de haver, die wordt beschouwd als de broedplaats voor huisstofmijt, de piepkleine beestjes die een grote rupsen overlast zijn geworden voor veel mensen met ademhalingsproblemen.

Een ander probleem is de groei van het gazongras, dat een seizoen lang niet groen is. Ze worden hinderlijk en een grote bedreiging voor uw gazon. Dit kan multi-me problemen uitbreiden. Enkele van de basis eliminaties voor de eikzwammen zijn:

Met sproeien met een goed insecticide kan men zich doeltreffend van de plaag ontdoen. U moet ervoor zorgen dat u het bestrijdingsmiddel enige tijd op de bladeren, het gras en andere oppervlakken laat zitten, zodat de grond goed verzadigd raakt met het insecticide. U wilt niet dat de spray ‘s morgens of aan het eind van de middag opdroogt.

Vergeet nooit de belangrijkste plaatsen waar het insectenleven binnendringt grondig te besproeien, namelijk de tuin, het gazon en de garage. Het is raadzaam om meerdere lagen op uw oppervlakken aan te brengen, maar zorg ervoor dat het insecticide en het water er een tijdje op blijven zitten. Twee of drie minuten is voldoende om de stof te laten opnemen door de eenvoudigste elementen van de bodem.

Mushrooms

Termieten

Gemalen parels

Wat het ook is, insectenspray kan zeer effectief zijn voor uw groenvoorzieningen, zolang u het insecticide maar royaal aanbrengt. Breng het spaarzaam aan op het oppervlak, hoewel u ook gemakkelijk verkrijgbare vogelpoep of gazonmest als alternatief kunt gebruiken.

Als het de houtparels zijn die gedijen op de kleine sporen die in de zomer vrijkomen uit de zaden, verwijder ze dan met een bestrijdingsmiddel of een onkruidverdelger en laat de houtspaanders op natuurlijke wijze afbreken. Met de onmisbare spray voor de eikenappels kunt u ze maandenlang beschermen op de buitenzijden en voorkomen dat ze drie keer zo gevaarlijk worden, zoals droge plekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.